top of page

Nieuwbouw Nieuw Rein

Welkom bij Nieuw Rein, een verfrissend nieuw hoofdstuk in Hazerswoude-Rijndijk dat landelijk wonen naadloos combineert met de bereikbaarheid en de voorzieningen van de Randstad. Met een zorgvuldig samengestelde mix van 102 duurzame woningen, biedt dit project een unieke kans om te genieten van het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van het Groene Hart en de dynamiek van stedelijke centra op slechts een steenworp afstand.

Ontdek de nieuwbouwwijk Nieuw Rein

Nieuw Rein onderscheidt zich door zijn idyllische ligging aan de oevers van de Oude Rijn, omgeven door het uitgestrekte Groene Hart. Het project, ontwikkeld door Heembouw en zorgvuldig aan de markt gebracht door De Pater Makelaardij, kenmerkt zich door een verscheidenheid aan woningtypes - van eengezinswoningen en herenhuizen tot 2-onder-1-kapwoningen en een vrijstaande woning. De architectuur is tijdloos en stijlvol, met een sterke nadruk op duurzaamheid. De unieke ligging zorgt ervoor dat bewoners kunnen genieten van waterrijke recreatiemogelijkheden direct voor hun deur, met prachtige zichtlijnen op de rivier, groenstroken, en een charmant haventje als onderdeel van het plan.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Investeren in een waterontharder bij de intrek in een nieuw huis in Nieuw Rein heeft diverse voordelen:

  • Verlenging van de levensduur van huishoudelijke apparaten: Hard water kan kalkaanslag veroorzaken, wat de efficiëntie en levensduur van apparaten vermindert. Een waterontharder beschermt tegen deze aanslag.

  • Minder schoonmaakwerk: Kalk laat lelijke sporen na op sanitair en keukenapparatuur. Met zacht water blijven deze oppervlakken langer schoon en glanzend.

  • Zachtere huid en haar: Hard water kan de huid uitdrogen en het haar dof maken. Zacht water helpt deze problemen te verminderen.

  • Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder de belemmering van kalkaanslag, wat leidt tot een verlaging van de energierekening.

  • Duurzaamheid: Minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig, wat beter is voor het milieu.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Nieuw Rein is een toonbeeld van duurzaam wonen. Met energiezuinige woningen, een slim ontwerp dat natuurlijk licht maximaliseert, en de integratie van groene energiebronnen, draagt het project bij aan een gezondere planeet. Een waterontharder past perfect in deze visie door het verminderen van het gebruik van schoonmaakmiddelen, wat leidt tot minder chemische afvoer in het milieu.


Collectief voordeel met de buren

Wij bieden een uniek collectief voordeel voor de bewoners van Nieuw Rein die kiezen voor een waterontharder. Door samen met uw buren te investeren, kunnen de kortingen oplopen tot wel €300 per huishouden. Deel deze mogelijkheid in de buurtapp of tijdens de volgende buurtborrel en profiteer samen van dit aantrekkelijke aanbod.


Waterontharder in Hazerswoude-Rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk, zoals in veel delen van Nederland, bevat het water kalk. Dit varieert per regio, maar de impact is overal merkbaar. Een waterontharder is de optimale oplossing om uw nieuwe woning en levensstijl te beschermen tegen de nadelige effecten van hard water.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wil je profiteren van het collectieve voordeel op de aanschaf van een waterontharder voor jouw woning in Nieuw Rein? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe meer geïnteresseerden zich inschrijven, hoe hoger de korting zal zijn per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page