top of page

Nieuwbouw Nieuw Zand Gravenzande

Ontdek de charme van Nieuw Zand, een prachtige nieuwe ontwikkeling in 's-Gravenzande, gerealiseerd door Heijmans. Deze unieke wijk combineert moderne architectuur met een vleugje historie, geïnspireerd op oude vestingstadjes en het vrije tuindersgebied. Nieuw Zand biedt een diversiteit aan woningtypen, waaronder Hofwoning L, Vierkapper en Tweekapper, elk met hun eigen karakter en moderne voorzieningen.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Nieuw Zand

Nieuw Zand onderscheidt zich als meer dan alleen een woonwijk; het vertegenwoordigt een unieke levensstijl. Ontworpen met een focus op ruimte, groen en water, zijn de twee sfeervolle deelgebieden een toonbeeld van harmonie tussen stedelijke architectuur en natuurlijke schoonheid. De ruime, energiezuinige woningen, een project van Heijmans, zijn ingericht met moderne faciliteiten zoals volledige isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming. Deze kenmerken zorgen voor comfortabele woningen en dragen bij aan een duurzamere toekomst.

De woningen in Nieuw Zand zijn ontworpen om een gevoel van gemeenschap en welzijn te bevorderen. Met elegante straatgevels en intieme hofjes, biedt de wijk een verscheidenheid aan woningtypen, allen gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid. Dit maakt Nieuw Zand tot de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een modern, comfortabel en duurzaam thuis. De verkoop van deze unieke woningen wordt deskundig begeleid door Borgdorff Makelaars, die hun expertise inzetten om aanstaande bewoners te ondersteunen bij het vinden van hun droomhuis in deze bijzondere nieuwe wijk.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Bescherming van Sanitaire Voorzieningen: Voorkom kalkaanslag en verleng de levensduur van uw sanitair in uw nieuwe woning.

  2. Energiebesparing: Verminder energieverbruik door efficiënter verwarmen van water.

  3. Langere Levensduur van Apparaten: Bescherm huishoudelijke apparaten zoals wasmachines en vaatwassers tegen kalkschade.

  4. Verbeterde Waterkwaliteit: Geniet van zachter water, wat bijdraagt aan een gezondere huid en haar.

  5. Duurzaamheid: Draag bij aan een duurzamere leefomgeving door minder schoonmaakmiddelen te gebruiken.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

Nieuw Zand is een toonbeeld van duurzaam leven. De woningen zijn ontworpen om energieneutraal te zijn, wat betekent dat ze net zoveel energie produceren als ze verbruiken. Dit wordt bereikt door uitstekende isolatie, het gebruik van zonnepanelen en andere energie-efficiënte maatregelen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door het verlagen van energieverbruik en het verminderen van de noodzaak voor agressieve schoonmaakmiddelen.


Collectief Voordeel met de Buren

Als nieuwe bewoners van Nieuw Zand kunt u profiteren van een collectieve korting op waterontharders. Hoe meer buren deelnemen, hoe hoger de korting - tot wel €300,- per huishouden. Bespreek deze mogelijkheid tijdens buurtbijeenkomsten of via de lokale groepsapp.


Waterontharder in 's-Gravenzande

In 's-Gravenzande, net zoals in de rest van Nederland, bevat het water kalk. Dit verschilt per regio, maar de beste manier om uw huishoudelijke apparaten en leidingen te beschermen is door het installeren van een waterontharder. Dit verzekert u van zacht water en verlengt de levensduur van uw apparaten.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Geïnteresseerd in de collectieve korting voor een waterontharder? Laat uw gegevens achter om deel te nemen. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

7

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page