top of page

Nieuwbouw Nieuwe Rede Leimuiden

Welkom bij Nieuwe Rede, een nieuwbouwproject dat een nieuwe standaard zet voor comfortabel en duurzaam wonen. Gelegen in het schilderachtige Leimuiden, biedt Nieuwe Rede een unieke mix van rustieke charme en moderne luxe.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Nieuwe Rede

Nieuwe Rede, een creatie van Vibu project en gepresenteerd door Drieman Garantiemakelaars, is niet zomaar een woonwijk; het is een symfonie van moderne architectuur en natuurlijke schoonheid. Elk aspect van deze nieuwbouwwijk is zorgvuldig ontworpen om een naadloze verbinding met de omgeving te waarborgen. Met een gevarieerd aanbod van woningtypen - van royale vrijstaande woningen tot charmante twee-onder-een-kapwoningen en praktische rijwoningen - biedt Nieuwe Rede voor elk wat wils. De unieke optie voor een eigen aanlegplaats versterkt het gevoel van luxe en exclusiviteit, waardoor bewoners direct vanuit hun achtertuin de serene wateren kunnen verkennen.

De architectuur van Nieuwe Rede is een ode aan het landschap waarin het zich bevindt. Woningen met lichte, flauw hellende kappen en vlakke daken wisselen elkaar af, waardoor een harmonieus en uitgebalanceerd straatbeeld ontstaat. De strategisch geplaatste terrassen en veranda's zorgen voor een optimale interactie met de buitenruimte, waardoor het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overlopen. Deze wijk belooft niet alleen een huis, maar een thuis waar natuur en comfort elkaar ontmoeten in een sfeer van tijdloze elegantie en rust.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Langere Levensduur van Apparaten: Nieuwbouwwoningen hebben nieuwe apparatuur, die zonder kalkaanslag langer meegaan.

  2. Efficiënter Energieverbruik: Apparaten werken efficiënter zonder de belemmering van kalk, wat leidt tot lagere energiekosten.

  3. Zachter Water voor Huishoudelijk Gebruik: Ervaar zachter water bij het douchen, wassen en koken.

  4. Minder Schoonmaakwerk: Voorkomt kalkaanslag, waardoor schoonmaken makkelijker wordt.

  5. Duurzaamheid: Draagt bij aan een milieuvriendelijke levensstijl door vermindering van chemische schoonmaakmiddelen.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

Nieuwe Rede zet zich in voor duurzaamheid. Alle woningen zijn energieneutraal met energielabel A++++ en zijn uitgerust met zonnepanelen en warmtepompen. Een waterontharder draagt verder bij aan deze duurzaamheidsmissie door het verminderen van chemisch afval en energieverbruik.


Collectief Voordeel met de Buren

Wij bieden een unieke kans op collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer bewoners deelnemen, hoe hoger de korting, tot wel €300,-. Bespreek dit tijdens de buurtborrel of deel het in de wijk-app!


Waterontharder in Leimuiden

Leimuiden, en bij uitbreiding heel Nederland, heeft te maken met kalk in het water. De beste oplossing voor dit probleem, zowel voor comfort als duurzaamheid, is de installatie van een waterontharder.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Interesse in de collectieve aankoop van een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page