top of page

Nieuwbouw Oliviers Kreek Poeldijk

Oliviers Kreek: een naam die synoniem staat voor stijlvol en toekomstgericht wonen in het hart van Poeldijkerhout. Dit nieuwbouwproject, ontwikkeld door Eek Houtbouw en aangeboden door Rijnpoort Makelaars, markeert een spannende nieuwe fase in de regio. Met de bouw van Fase 1 al volledig verkocht, opent Fase 2 nu haar deuren voor potentiële huiseigenaren.

Ontdek de nieuwbouwwijk Oliviers Kreek

Oliviers Kreek, een juweel in Poeldijkerhout, is het resultaat van de creatieve visie van Eek Houtbouw, de projectontwikkelaar die bekend staat om zijn duurzame en innovatieve bouwprojecten. Deze nieuwbouwwijk onderscheidt zich door haar unieke combinatie van elegantie, ruimtelijkheid en gemeenschapszin. Het biedt een breed scala aan woningtypen, van riante eengezinswoningen tot stijlvolle hoek- en tussenwoningen, elk met een diepe tuin en de luxe van eigen parkeergelegenheid. Met de verkoop in handen van Rijnpoort Makelaars, een gerenommeerde naam in de vastgoedsector, belooft Oliviers Kreek een naadloze en betrouwbare aankoopervaring. Dit project, dat fasegewijs wordt uitgevoerd, is een perfecte mix van moderne architectuur en duurzaamheid, prachtig ingebed in de natuurlijke omgeving en toch dicht bij de stadse gemakken.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Langere Levensduur van Apparaten: Nieuwbouwwoningen komen vaak met gloednieuwe apparaten. Een waterontharder verlengt hun levensduur door kalkaanslag te verminderen.

  2. Energie-efficiëntie: Apparaten werken efficiënter zonder kalkophoping, wat leidt tot energiebesparing.

  3. Betere Waterkwaliteit: Zacht water verbetert de waterkwaliteit, wat voordelig is voor huid en haar.

  4. Kostenbesparing: Minder kalkaanslag betekent minder onderhouds- en reparatiekosten.

  5. Comfort: Zacht water zorgt voor een aangenamere ervaring bij het douchen en schoonmaken.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Oliviers Kreek's duurzaamheidsinitiatieven omvatten gasloos bouwen, bodemwarmtepompen, en zonnepanelen in elke woning. Dit wordt versterkt door de efficiëntie van waterontharders, die bijdragen aan een lagere CO2-uitstoot en minder energieverbruik.


Collectief voordeel met de buren

Een unieke kans in Oliviers Kreek is het collectieve voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer bewoners deelnemen, hoe hoger de korting, oplopend tot €300. Een perfecte gespreksonderwerp voor buurtborrels of in de groepsapp van de wijk!


Waterontharder in Poeldijk

Poeldijk, een onderdeel van het Westland, kent, net als de rest van Nederland, een zekere mate van waterhardheid. Dit maakt de keuze voor een waterontharder in deze regio een slimme investering, niet alleen voor de levensduur van huishoudelijke apparaten, maar ook voor de algehele kwaliteit van leven.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerden in het collectieve voordeel kunnen hun gegevens achterlaten voor deelname. Een groter aantal deelnemers betekent hogere kortingen voor elk huishouden.

Door deze aanpak verbindt Oliviers Kreek moderne leefstijlen met duurzaamheid, gemeenschapsgevoel en economisch voordeel, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

4

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page