top of page

Nieuwbouw Parckweide in Bodegraven

Welkom in Parckweide, een uniek nieuwbouwproject in Bodegraven dat duurzaamheid en comfort naadloos combineert. Het nieuwbouwproject belooft Parckweide niet alleen een thuis maar een levensstijl die de balans tussen moderne voorzieningen en de natuurlijke omgeving waardeert. Met huizen die warmte en stoerheid uitstralen door hun oud-Hollandse architectuur met tuitgevels, biedt Parckweide een diversiteit aan woningen die elk hun eigen unieke karakter hebben.

Ontdek de nieuwbouwwijk Parckweide

Parckweide in Bodegraven onderscheidt zich door zijn nadruk op duurzaam en comfortabel wonen. Met een warmtepompsysteem dat gebruikmaakt van bodemwarmte voor zowel verwarming in de winter als koeling in de zomer, biedt deze wijk een vooruitstrevende benadering van het wonen. De architectuur, geïnspireerd op het klassieke oud-Hollandse huis met tuitgevels, geeft de wijk een tijdloze uitstraling. De variatie in gevelindeling en de keuze uit vier verschillende baksteenkleuren, afgewisseld met een gekeimde gevel in zacht witte kleur, zorgt ervoor dat elke woning uniek is. Het project wordt geleid door De Raad Makelaar en De Raad Woongroep


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het integreren van een waterontharder in uw nieuwe woning in Parckweide kan uw woonervaring aanzienlijk verbeteren:

  • Langere levensduur van huishoudelijke apparaten: Een waterontharder voorkomt kalkaanslag, waardoor uw apparaten, zoals de warmtepomp, langer meegaan.

  • Huid en haar voelen zachter: Zacht water heeft een positieve invloed op uw huid en haar, wat resulteert in minder droogheid en irritatie.

  • Energie-efficiëntie: Apparaten werken efficiënter zonder de belemmering van kalkaanslag, wat leidt tot energiebesparing.

  • Minder schoonmaakmiddelen nodig: Met zacht water heeft u minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig, wat goed is voor zowel het milieu als uw portemonnee.

  • Verhoging van het comfortniveau: Zacht water verbetert niet alleen de waterkwaliteit maar draagt ook bij aan een comfortabeler binnenklimaat.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Parckweide staat voorop in duurzaam wonen. De wijk is ontworpen met oog voor energie-efficiëntie en minimaliseert de ecologische voetafdruk van elke woning. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsdoelen door het energieverbruik te verminderen en de levensduur van de warmtepompsystemen en andere huishoudelijke apparaten te verlengen.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoners van Parckweide kunt u profiteren van collectieve voordelen bij de aanschaf van een waterontharder. Door samen te werken, kunnen de kortingen oplopen tot wel €300,- per huishouden. Deel deze informatie in de groepsapp van de wijk of tijdens buurtborrels en geniet samen van de voordelen van zacht water.


Waterontharder in Bodegraven

Bodegraven, net als veel regio's in Nederland, kent het probleem van hard water. Dit kan leiden tot kalkaanslag en inefficiëntie van huishoudelijke apparaten. Een waterontharder is de beste oplossing om dit probleem aan te pakken en zorgt voor een constante toevoer van zacht water in uw huis, wat de levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Inschrijven voor collectieve voordeel?

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je meedoen aan het collectieve voordeel voor de aanschaf van een waterontharder in Tuinbuurt Vrijlandt? Laat je gegevens achter en sluit je aan bij de groeiende groep bewoners die kiest voor een duurzamere en comfortabelere leefomgeving. Samen maken we Parckweide niet alleen groener en gezelliger, maar ook duurzamer.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

6

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page