top of page

Nieuwbouw Park de Zevenloft Zevenhuizen

Welkom bij Park de Zevenloft, een schitterende nieuwe woonwijk in Zevenhuizen, ontwikkeld door Thunnissen en gepresenteerd door verkoopmakelaar Hofzicht. Deze unieke buurt biedt een combinatie van luxe, duurzaamheid en comfort, perfect afgestemd op moderne levensstijlen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Park de Zevenloft


Park de Zevenloft onderscheidt zich door haar exclusieve aanbod van 16 geschakelde villa's en 1 vrijstaande villa. Met ruime kavels variërend van 423 tot 744 m², biedt elke woning ruimte, rust en privacy. De ontwikkeling, opgedeeld in verschillende fases, omvat zowel levensloopbestendige als aanpasbare woningen, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan bewoners.


Ontdek de luxe en het comfort van wonen in Park de Zevenloft, waar duurzaamheid en moderne voorzieningen hand in hand gaan met een sfeervolle en exclusieve woonervaring.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In Park de Zevenloft benadrukken we het belang van een waterontharder in elke nieuwbouwwoning. De voordelen zijn talrijk:

  1. Bescherming van nieuwe apparatuur: Voorkom kalkaanslag en verleng de levensduur van uw apparaten.

  2. Energie-efficiëntie: Minder kalkaanslag betekent efficiënter verwarmen en minder energieverbruik.

  3. Verbeterde waterkwaliteit: Geniet van zachter water voor zowel drinken als baden.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaam wonen staat centraal in Park de Zevenloft. Waterontharders dragen bij aan deze visie door het verminderen van zeepgebruik en energieverbruik, wat resulteert in een lagere ecologische voetafdruk voor elke woning. Lees op deze pagina meer over de duurzaamheid van een waterontharder.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Park de Zevenloft kunnen profiteren van een collectieve aanbieding op waterontharders. Hoe meer buren deelnemen, hoe hoger de korting - tot €300,- per huishouden. Een perfecte kans om te besparen en tegelijkertijd de wijk te verduurzamen.


Waterontharder in Zevenhuizen

Voor de inwoners van Zevenhuizen biedt de aanschaf van een waterontharder niet alleen een verbetering in levenskwaliteit maar ook een stap richting duurzamer leven. Met lokale ondersteuning en service is het een investering die zowel praktisch als waardevol is.


Inschrijven

Interesse in de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

5

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page