top of page

Nieuwbouw parkvijfsluizen Vlaardingen

Welkom in Park Vijfsluizen, een groene oase aan de rand van de bruisende Randstad. Deze voormalige sportpark van Shell, nu omgetoverd door Heijmans tot een serene, autoluwe woonwijk, biedt ongeveer 380 duurzame, toekomstbestendige woningen en appartementen. Genesteld in weelderig groen met voldoende speel- en ontspanningsruimte, is Park Vijfsluizen de perfecte plek om thuis te komen.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Park Vijfsluizen

Park Vijfsluizen, gesitueerd in Vlaardingen-Oost nabij Schiedam, is een unieke blend van natuur en stedelijk comfort. Met een diversiteit aan woningtypen, van ruime gezinswoningen tot stijlvolle appartementen, biedt deze wijk voor elk wat wils. De woningen, variërend in grootte, uitstraling en prijsklasse, zijn allemaal duurzaam en toekomstgericht ontworpen. De projectontwikkeling door Heijmans en de verkoop door makelaar TW3 benadrukken de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit project. De wijk is gefaseerd ontwikkeld, met zowel voltooide als geplande fasen, waardoor een dynamische en groeiende gemeenschap is ontstaan.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Verlengde Levensduur van Apparaten: In een nieuwe woning zijn al uw apparaten kalkvrij. Een waterontharder zorgt ervoor dat ze langer meegaan door kalkaanslag te voorkomen.

  2. Efficiëntere Verwarmingssystemen: Zonder kalkaanslag werken uw verwarmingssystemen efficiënter, wat leidt tot energiebesparingen.

  3. Zachter Water voor Huishoudelijk Gebruik: Zachter water is beter voor uw huid en haar en verbetert de kwaliteit van uw drinkwater.

  4. Minder Schoonmaakmiddelen Nodig: Met zacht water heeft u minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig, wat kosten bespaart en milieuvriendelijker is.

  5. Waardevermeerdering van Uw Woning: Een waterontharder is een aantrekkelijke toevoeging voor toekomstige kopers, mocht u besluiten te verkopen.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

Park Vijfsluizen is ontworpen met duurzaamheid als kernwaarde. De woningen zijn uitgerust met duurzame technologieën zoals individuele warmtepompen en PV-panelen. De integratie van een waterontharder draagt verder bij aan deze duurzaamheid door de efficiëntie van watergebruik te verhogen en het energieverbruik te verlagen.


Collectief Voordeel met de Buren

Als bewoner van Park Vijfsluizen kunt u profiteren van collectieve kortingen op waterontharders. Door samen te werken met uw buren, kunt u kortingen tot wel €300,- realiseren. Deel deze informatie in de buurtgroepsapp, bespreek het tijdens buurtbijeenkomsten, en benut de kracht van de gemeenschap voor gezamenlijk voordeel.


Waterontharder in Vlaardingen

Elke regio in Nederland heeft te maken met kalk in het water, maar de mate verschilt. In Vlaardingen biedt een waterontharder de optimale oplossing voor zacht, kalkvrij water, wat bijdraagt aan een comfortabeler en duurzamer huishouden.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting voor elk huishouden. Wees onderdeel van deze win-win situatie!


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page