top of page

Nieuwbouw Reijsendaal Rotterdam

Welkom in Reijsendaal, een prachtige nieuwbouwwijk gelegen in Park 16Hoven te Rotterdam. Deze luxe en energiezuinige woningen en appartementen bieden een ruim en comfortabel woonmilieu voor iedereen die van kwaliteit en uitstraling houdt. Ontworpen door twee gerenommeerde architecten, is geen enkele woning hetzelfde.

Ontdek de nieuwbouwwijk Reijsendaal

De grondgebonden woningen zijn ruim gesitueerd op royale kavels, waardoor u optimaal kunt genieten van uw nieuwe thuis. Met statige laanvilla's en diverse koopwoningen en appartementen met variërende woonoppervlaktes, vormt Reijsendaal het "Gouden Randje" van Park 16Hoven.

De ontwikkeling van Reijsendaal heeft veel tijd en aandacht gekregen, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid, en leefbaarheid. Elke woning is uniek, maar ze hebben allemaal standaard voorzieningen zoals een warmtepomp, pv-panelen (behalve de appartementen), een (hard)houten trap van de begane grond naar de 1e verdieping, en luxe sanitair en tegelwerk. De luxe afwerking en hoogstaande architectonische details maken van deze woningen een plek waar u met trots kunt wonen.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwoning zoals Reijsendaal is het installeren van een waterontharder een slimme zet. Hier zijn enkele voordelen van een waterontharder, vooral in nieuwbouwwoningen:

  • Kalkvrije apparaten: Met een waterontharder blijven al uw apparaten vrij van kalkaanslag, waardoor ze langer meegaan en efficiënter werken.

  • Minder schoonmaakwerk: Kalkvrij water betekent minder kalkaanslag op kranen, douchewanden en tegels, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken.

  • Milieuvriendelijk: Waterontharders dragen bij aan duurzaamheid door water- en energieverspilling te verminderen.

Dit is het perfecte moment om na te denken over het installeren van een waterontharder in uw nieuwe Reijsendaal woning, zodat u van deze voordelen kunt genieten.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Reijsendaal voldoet aan de nieuwe strenge BENG-eisen, wat staat voor "Bijna Energie Neutraal Gebouw." Alle woningen (met uitzondering van de appartementen) zijn uitgerust met PV-panelen (geïntegreerd in het dakvlak), warmtepompen, vloerverwarming en driedubbel glas. Dit betekent niet alleen comfortabel, maar ook zeer duurzaam wonen. U draagt bij aan een groenere toekomst terwijl u geniet van uw moderne nieuwbouwwoning.


Collectief voordeel met de buren

In Reijsendaal kunt u niet alleen genieten van uw individuele woning, maar ook van collectieve voordelen met uw buren. De gemeenschap is sterk en betrokken, wat een gevoel van samenhorigheid creëert. Samenwerken aan duurzaamheid, veiligheid en het behoud van deze prachtige omgeving is een belangrijk aspect van het wonen in Reijsendaal.


Waterontharder in Rotterdam

Bij de keuze voor een waterontharder kunt u profiteren van een collectieve aanbieding. Hiermee kunt u nog meer genieten van het kalkvrije water in uw nieuwbouwwoning en bijdragen aan een duurzame leefomgeving.

Wonen in Reijsendaal betekent wonen in luxe, duurzaamheid, en gemeenschap. Bent u geïnteresseerd in een woning in deze prachtige nieuwbouwwijk? Neem dan contact op met Ooms Makelaars voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Maak van Reijsendaal uw nieuwe thuis in Rotterdam!


Inschrijven

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Hoe groter de groep geintresseerde, hoe hoger de korting wordt per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

8

Geïnteresseerd

1

Gekocht

1

Geplaatst

bottom of page