top of page

Nieuwbouw Sion Parck Rijswijk

Sion Parck is niet zomaar een nieuwbouwproject; het is het kroonjuweel van deelgebied Sion. Dit project, ontwikkeld door BPD en vertegenwoordigd door Olsthoorn Makelaars, belichaamt een unieke samensmelting van moderne wooncomfort met een rijke historische achtergrond. Met 54 veelzijdige woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot herenhuizen en waterwoningen, biedt Sion Parck een diversiteit aan keuzes voor de toekomstige bewoner.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Sion Parck

Sion Parck onderscheidt zich door zijn ideale mix van een groene omgeving, duurzaam wonen en een sterke gemeenschapszin. De wijk is ontworpen met oog voor zowel heden als verleden, getuige de siertuinen en hagen die herinneren aan het historische kloostercomplex dat hier ooit stond. De focus op duurzaamheid is overal zichtbaar: gasloze en energiezuinige woningen, klimaatbestendige openbare ruimten, en een autoluwe opzet die veiligheid en rust waarborgt. De nabijheid van het Wilhelminapark en de Hoekpolder versterkt het groene karakter van de wijk, terwijl de uitstekende verbinding met nabijgelegen steden zoals Rijswijk en Delft de locatie nog aantrekkelijker maakt.

Voordelen van een Waterontharder in Nieuwbouwwijk Sion Parck

  1. Lange Levensduur Huishoudelijke Apparatuur: Nieuwe apparaten blijven langer optimaal functioneren zonder kalkaanslag.

  2. Energie-efficiëntie: Minder kalk betekent efficiënter energieverbruik door verwarmingsinstallaties.

  3. Kostenbesparing: Minder onderhoud en reparatie van apparaten betekent lagere langetermijnkosten.

  4. Verbeterde Waterkwaliteit: Zacht water verbetert de smaak en kwaliteit van het drinkwater.

  5. Duurzaamheid: Door vermindering van kalkaanslag draag je bij aan een lagere ecologische voetafdruk.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

In Sion Parck gaat duurzaam wonen hand in hand met modern comfort. De waterontharder past perfect binnen deze visie, omdat het niet alleen de levensduur van apparaten verlengt, maar ook bijdraagt aan een lager energieverbruik en een verminderde chemische belasting van het milieu.

Collectief Voordeel met de Buren

De bewoners van Sion Parck hebben de unieke kans om samen te profiteren van een collectieve aanschaf van waterontharders. Door gezamenlijke inschrijving kunnen de kortingen oplopen tot wel €300 per huishouden. Een perfect onderwerp voor de buurtapp of de buurtborrel!

Waterontharder in Rijswijk

Kalk in het water is een bekend fenomeen in Nederland, en Rijswijk vormt daarop geen uitzondering. Een waterontharder is dé oplossing om deze kalk effectief te behandelen, wat leidt tot een langere levensduur van huishoudelijke apparaten, een betere waterkwaliteit en een bijdrage aan duurzaam wonen.

Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel van een waterontharder in Sion Parck? Laat hier je gegevens achter en wees onderdeel van een groeiende groep bewoners die profiteert van aantrekkelijke kortingen.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page