top of page

Nieuwbouw Stella Nova Spijkenisse

Stella Nova, een visionair project in Spijkenisse, ontwikkeld door ABBBouwgroep en gepresenteerd door Kompasmakelaars, is meer dan een woonwijk – het is een levensstijl. Deze nieuwbouwwijk biedt een verscheidenheid aan woningtypes, waaronder eengezinswoningen en appartementen, allemaal opgezet met oog voor ruimte en duurzaamheid.

Stella Nova gelegen in Sterrenkwartier

Gelegen in het hart van Sterrenkwartier, combineert Stella Nova rust en ruimte met een no-nonsense benadering. De wijk is een harmonieuze mix van riante bungalows en praktische appartementen. Het nabijgelegen winkelcentrum Sterrenhof en de uitstekende verbindingen met de stad maken het een ideale locatie voor gezinnen en ouderen.

Spijkenisse, met Stella Nova als een van haar juwelen, biedt een rustige woonomgeving met alle stedelijke gemakken binnen handbereik. De snelle metroverbinding met Rotterdam maakt het een aantrekkelijke keuze voor pendelaars en stadsontdekkers.

Het project van ABBBouwgroep en Kompasmakelaars belichaamt een unieke combinatie van comfort, duurzaamheid en modern wonen, waardoor Stella Nova een vooruitstrevende keuze is in de hedendaagse woningmarkt.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder in een nieuwbouwwoning zoals die in Stella Nova biedt talrijke voordelen:

  • Bescherming van nieuwe apparatuur: Voorkomt kalkaanslag, verlengt de levensduur van apparaten.

  • Energie-efficiëntie: Verhoogt de efficiëntie van waterverwarmingssystemen.

  • Betere waterkwaliteit: Zacht water is beter voor huid en haar.

  • Kostenbesparing: Minder zeep en detergenten nodig, vermindert onderhoudskosten.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Stella Nova zet sterk in op duurzaamheid. De wijk is ontworpen met energiezuinige woningen, voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. Een waterontharder past perfect in dit plaatje: het vermindert het energieverbruik en draagt bij aan een duurzamere levensstijl. Door de efficiëntie van watergebruikende apparaten te verbeteren, ondersteunt een waterontharder de duurzaamheidsdoelstellingen van Stella Nova.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Stella Nova kunnen profiteren van een collectieve aanbieding op waterontharders. Hoe meer buren zich inschrijven, hoe hoger de korting – tot wel €300,- per huishouden. Een geweldige kans om samen met buren in deze vooruitstrevende wijk te investeren in waterkwaliteit en duurzaamheid. Deel het bijvoorbeeld met de buren of in de groepsapp.


Waterontharder in Spijkenisse

Voor inwoners van Spijkenisse biedt een waterontharder een scala aan voordelen, van verbeterde waterkwaliteit tot besparingen op lange termijn. In een stadsomgeving zoals Spijkenisse, waar waterhardheid een probleem kan zijn, is de installatie van een waterontharder een slimme keuze voor elk huishouden.


Inschrijven

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerde, hoe hoger de korting wordt per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

7

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page