top of page

Nieuwbouw Tuinenrijk in Rosmalen

Welkom bij 'Tuinenrijk', een opwindend nieuwbouwproject in het hart van Rosmalen, ontworpen met het oog op duurzaamheid en natuur. Dit unieke project belooft een harmonieuze balans tussen comfortabel wonen en een groene leefomgeving, ideaal voor zowel jonge gezinnen als ervaren huiseigenaren die streven naar een gezonde en ecologisch verantwoorde levensstijl.

Ontdek de nieuwbouwwijk Tuinenrijk

'Tuinenrijk' in Rosmalen onderscheidt zich door zijn focus op groen en duurzaamheid. Het project, vakkundig ontwikkeld door Het Waarehuis en aangeboden door makelaar AM, biedt een scala aan woningtypes waaronder rijwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. De wijk is opgebouwd uit verschillende velden, elk met eigen kenmerken zoals binnentuinen die niet alleen speelruimte bieden voor kinderen maar ook extra privacy voor de bewoners. De recente ontwikkelingsfasen, zoals Veld 4, hebben bijgedragen aan de groeiende populariteit van dit project, mede door de nabijheid van voorzieningen zoals het winkelcentrum De Groote Wielen en campus De Lanen.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder installeren in een nieuwbouwwoning zoals die in Tuinenrijk biedt tal van voordelen:

  • Bescherming van huishoudelijke apparaten: Voorkomt kalkaanslag die de efficiëntie en levensduur van apparaten kan verminderen.

  • Verhoogde energie-efficiëntie: Apparaten functioneren efficiënter zonder de belemmering van kalk, wat leidt tot lagere energierekeningen.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Geniet van zachter water, wat beter is voor drinken, koken, en persoonlijke verzorging.

  • Eenvoudiger schoonmaken: Vermindert de hoeveelheid zeepresten en kalkvlekken op sanitair en in de keuken.

  • Waardevermeerdering van uw woning: Een geïnstalleerde waterontharder kan een aantrekkelijke factor zijn voor toekomstige kopers.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De wijk Tuinenrijk is ontworpen met een sterke nadruk op duurzaamheid. Elke woning voldoet aan de BENG-norm en is uitgerust met bodemwarmtepompen en zonnepanelen, waardoor bewoners minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. De integratie van een waterontharder draagt verder bij aan deze duurzame leefomgeving door het verbruik van schoonmaakmiddelen te verminderen en de efficiëntie van water gebruikende systemen te verhogen.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Tuinenrijk hebben de mogelijkheid om gezamenlijk te investeren in waterontharders en zo te profiteren van aanzienlijke kortingen. Deze collectieve aankoop kan de kosten verlagen met tot wel €300 per huishouden, afhankelijk van het aantal deelnemers. Informeer bij de buren, deel het initiatief in de lokale groepsapp, of breng het ter sprake tijdens gemeenschappelijke bijeenkomsten zoals buurtborrels.


Waterontharder in Rosmalen

In Rosmalen, net als in veel andere delen van Nederland, bevat het leidingwater kalk die kan leiden tot problemen in huis. Het installeren van een waterontharder in Tuinenrijk is de beste oplossing om deze problemen te voorkomen en om te genieten van de voordelen van zacht water voor zowel persoonlijke als huishoudelijke gebruik.


H3 Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectief aanschaffen van een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter om meer te weten te komen over de mogelijke kortingen. Hoe groter de groep deelnemers, des te hoger de korting die we kunnen bieden. Sluit u aan bij uw buren in Tuinenrijk en profiteer van de voordelen van zacht water in uw nieuwe thuis.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

8

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page