top of page

Nieuwbouw Twee Getuigen Brielle

Welkom bij "Twee Getuigen", een nieuwbouwproject dat geschiedenis en moderniteit samensmelt in het hart van Brielle. Dit project, ontwikkeld door ABB Bouwgroep en verkocht door makelaar Van Ravens, belooft een unieke woonervaring.

Ontdek de nieuwbouwwijk Twee Getuigen

De nieuwbouwwijk "Twee Getuigen" in Brielle, een project ontwikkeld door ABB Bouwgroep, biedt een perfecte harmonie van historische charme en moderne woonbehoeften. Gelegen naast de iconische Bedevaartskerk, onderscheidt deze wijk zich door een divers aanbod van woningtypen - van eengezinshuizen tot vrijstaande huizen en appartementen. De architectuur, verzorgd door RoosRos Architecten, is een eerbetoon aan de rijke historie van Brielle, waarbij elk ontwerp elementen uit het verleden naadloos integreert met hedendaagse voorzieningen en comfort.

In de samenwerking tussen ABB Bouwgroep en Van Ravens Makelaardij komt de visie voor "Twee Getuigen" tot leven: een woonomgeving die zowel de historische ziel van Brielle weerspiegelt als de moderne eisen van comfortabel wonen vervult. Dit project, dat zorgvuldig gepland en vormgegeven is, biedt toekomstige bewoners een unieke kans om deel uit te maken van een levendige en sfeervolle gemeenschap, verankerd in een gebied met een rijk cultureel erfgoed.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Bescherming van nieuwe apparatuur: In een nieuwbouwwoning zijn alle apparaten nieuw en kalkvrij. Een waterontharder beschermt deze investering.

  2. Langere levensduur apparaten: Kalkaanslag verkort de levensduur van apparaten. Een waterontharder voorkomt dit.

  3. Minder zeep- en schoonmaakmiddelgebruik: Zacht water zorgt ervoor dat zeep beter oplost, wat leidt tot minder verbruik en kostenbesparing.

  4. Comfortabeler en gezonder wonen: Zacht water is beter voor de huid en het haar, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.

  5. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat resulteert in lagere energiekosten.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De nieuwbouwwijk "Twee Getuigen" is ontworpen met duurzaamheid als prioriteit, met huizen die energielabel A++++ hebben. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsvisie door de energie-efficiëntie van huishoudelijke apparaten te verhogen en de levensduur te verlengen.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van "Twee Getuigen" kunnen profiteren van collectieve kortingen op waterontharders. Hoe meer buren zich inschrijven, hoe hoger de korting, oplopend tot €300. Bespreek dit tijdens buurtbijeenkomsten of in de wijk-groepsapp.


Waterontharder in Brielle

In Brielle, zoals in veel regio's in Nederland, bevat het water kalk. Een waterontharder is de beste oplossing om de waterkwaliteit te verbeteren en de levensduur van uw apparaten te verlengen.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel? Laat uw gegevens achter en doe mee. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page