top of page

Nieuwbouw Waardereiland Heerhugowaard

Welkom op Waardereiland, een uniek nieuwbouwproject dat het beste van dorps wonen en moderne voorzieningen samenbrengt in het hart van Heerhugowaard. De mooi locatie biedt Waardereiland een levensstijl omgeven door groen en water, waar elke dag aanvoelt als een stap in een serene oase.

Ontdek de nieuwbouwwijk Waardereiland

Waardereiland onderscheidt zich door zijn unieke ligging en diversiteit aan woningen. Met 76 koopwoningen, variërend van vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige woningen tot verrassend ruime eengezinswoningen en appartementen, biedt Waardereiland voor elk wat wils. De wijk is ontworpen met een focus op groen en water, inclusief autoluwe groenstroken, historische dijkjes en zelfs de mogelijkheid om op uw eigen eiland te wonen. Het netwerk van wandel- en fietspaden en de ruime tuinen zorgen voor een vrij en landelijk gevoel, terwijl u toch dicht bij alle stedelijke voorzieningen blijft. Het project is ontwikkeld door Pro6 en met Ouwehandbouw als verkoopmakelaar


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Investeren in een waterontharder voor uw nieuwe woning op Waardereiland biedt tal van voordelen:

  • Bescherming van huishoudelijke apparaten: Een waterontharder voorkomt kalkaanslag, waardoor uw apparaten efficiënter werken en een langere levensduur hebben.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water is beter voor uw huid en haar, en voorkomt irritaties veroorzaakt door hard water.

  • Energiebesparing: Minder kalkaanslag betekent dat uw verwarmingsinstallaties zoals de warmtepomp efficiënter werken, wat leidt tot energiebesparingen.

  • Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zacht water maakt effectiever schoon, waardoor u minder schoonmaakmiddelen nodig heeft en bijdraagt aan een milieuvriendelijker huishouden.

  • Verhoogde waarde van uw woning: Een waterontharder is een aantrekkelijke toevoeging voor toekomstige kopers, mocht u besluiten uw woning te verkopen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De woningen op Waardereiland zijn ontworpen met duurzaamheid als kernpunt, waarbij elke woning is uitgerust met een warmtepompsysteem voor verwarming en koeling. Dit duurzame systeem, in combinatie met een waterontharder, optimaliseert het energieverbruik en vermindert de ecologische voetafdruk van uw huishouden.


Collectief voordeel met de buren

Als onderdeel van de Waardereiland-gemeenschap heeft u de mogelijkheid om collectief voordeel te behalen bij de aanschaf van een waterontharder. Door als buurt samen te werken, kunnen de kortingen oplopen tot wel €300,- per huishouden. Dit is een uitstekende gelegenheid om het gesprek over duurzaam en comfortabel wonen op gang te brengen, of het nu in de groepsapp van de wijk is of tijdens een gezellige buurtborrel.


Waterontharder in Heerhugowaard

Heerhugowaard, net als veel andere regio's in Nederland, heeft te maken met hard water. Dit kan op de lange termijn leiden tot kalkaanslag en inefficiëntie van water gebruikende apparaten. Een waterontharder is daarom niet alleen een investering in uw huis, maar ook in uw levenskwaliteit.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in de collectieve aankoop van een waterontharder op Waardereiland? Laat uw gegevens achter en maak deel uit van een gemeenschap die waarde hecht aan duurzaamheid en comfort. Hoe groter de groter de collectieve korting!

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page