top of page

Nieuwbouw Waterzeil Spijkenisse

Waterzeil in Spijkenisse vertegenwoordigt het beste van beide werelden: moderne, energiezuinige woningen in een idyllische omgeving aan de Oude Maas. Dit project, gerealiseerd door Dura Vermeer en aangeboden door TW3, belooft een unieke combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Of u nu kiest voor een ruim appartement of een gezinswoning, Waterzeil biedt een prachtige woonervaring, omringd door natuur en toch dicht bij stedelijke voorzieningen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Waterzeil

Waterzeil, ontwikkeld door Dura Vermeer en verkocht door TW3, staat synoniem voor innovatie en comfort. Deze nieuwbouwwijk in Spijkenisse combineert stijlvolle woningen met een duurzame levensstijl. Met verschillende fases biedt Waterzeil een scala aan woningtypes, van luxe appartementen tot ruime eengezinswoningen, elk ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Gelegen aan de oevers van de Oude Maas, genieten de bewoners van een uniek uitzicht en een serene omgeving, perfect voor wandelingen en fietsroutes.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Bescherming van Nieuwe Apparatuur: In een nieuwbouwwoning zijn alle apparaten nieuw en kalkvrij. Een waterontharder zorgt ervoor dat ze zo blijven, wat de levensduur verlengt.

  2. Energie-efficiëntie: Kalkaanslag kan de efficiëntie van boilers en verwarmingssystemen verlagen. Een waterontharder helpt energie besparen.

  3. Zachter Water: Dit betekent minder zeep- en schoonmaakmiddelen nodig, wat goed is voor zowel de portemonnee als het milieu.

  4. Comfort: Zachter water zorgt voor een aangenamere douche-ervaring en zachtere kleding na het wassen.

  5. Voorkomen van Kalkaanslag: Voorkomt kalkaanslag op sanitair en keukenapparatuur, wat helpt bij het onderhoud en de uitstraling van de woning.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Waterzeil zet sterk in op duurzaamheid, met energieneutrale woningen voorzien van de nieuwste technologieën zoals bodemwarmtepompen en zonnepanelen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzame levensstijl door het verminderen van het gebruik van schoonmaakmiddelen en energie, wat past binnen de ecologische visie van de wijk.


Collectief voordeel met de buren

Voor de bewoners van Waterzeil is er een unieke kans om collectief te besparen op de aanschaf van een waterontharder. Door samen te werken, kunnen kortingen oplopen tot €300 per huishouden. Het delen van deze informatie op buurtbijeenkomsten of via de wijk-app kan bijdragen aan een groter bewustzijn en hogere deelname.


Waterontharder in Spijkenisse

In Spijkenisse, net als in de rest van Nederland, varieert de waterhardheid. Een waterontharder in Spijkenisse is daarom een slimme keuze om de levensduur van apparaten te verlengen en de waterkwaliteit in huis te verbeteren.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Interesse in het collectieve voordeel voor een waterontharder? Laat uw gegevens achter om deel te nemen. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

Geïnteresseerd

Gekocht

Geplaatst

bottom of page