top of page

Nieuwbouw Westeinder Stompwijk

Welkom bij Westeinder, een uniek nieuwbouwproject in het pittoreske dorp Stompwijk, gelegen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Westeinder, ontwikkeld door Vanvliet en in de verkoop bij WVK Makelaars, is een kleinschalig project dat een moderne invulling geeft aan uw woonwensen. Dit gasloze project biedt een verscheidenheid aan woningen, allemaal met het oog op duurzaamheid en comfort.

Ontdek de nieuwbouwwijk Westeinde Stompwijk

Westeinder, een project ontwikkeld door Vanvliet en in de verkoop bij WVK Makelaars, onderscheidt zich door zijn diversiteit in woningtypes en de nadruk op duurzaam en gasloos bouwen. Met een combinatie van twee-onder-één-kapwoningen en eengezinswoningen, biedt dit project voor ieder wat wils. De tuinen zijn optimaal georiënteerd op het zuiden en zuidwesten, waardoor bewoners volop kunnen genieten van de zon. Het project is in fasen ontwikkeld door Vanvliet, met een oog voor detail en harmonie, terwijl WVK Makelaars ervoor zorgt dat toekomstige bewoners hun droomwoning in deze prachtige wijk kunnen vinden.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk als Westeinder brengt een waterontharder meerdere voordelen met zich mee:

  1. Bescherming van nieuwe apparatuur: In nieuwbouwwoningen zijn alle apparaten nieuw en vrij van kalkaanslag. Een waterontharder zorgt ervoor dat deze apparaten langer meegaan.

  2. Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water verbetert de smaak van water, ideaal voor consumptie en koken.

  3. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter met zacht water, wat leidt tot minder energieverbruik.

  4. Langere levensduur van sanitair: Zacht water voorkomt kalkaanslag op kranen en douchekoppen, waardoor deze langer meegaan.

  5. Huid- en haarverzorging: Zacht water is zachter voor huid en haar, wat kan leiden tot minder huidirritaties en zachter haar.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Westeinder zet sterk in op duurzaamheid. Dit blijkt uit de gasloze bouw en de nadruk op groene, leefbare ruimtes. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsmissie door het verminderen van het gebruik van zeep en schoonmaakmiddelen, wat resulteert in minder chemische afvoer en een kleinere ecologische voetafdruk.


Collectief voordeel met de buren

Wij bieden de bewoners van Westeinder de kans om samen te profiteren van een collectieve korting op waterontharders. Hoe meer buren zich inschrijven, hoe hoger de korting, met mogelijkheden tot wel €300,- korting per huishouden. Deel deze kans in de buurtgroepsapp, bespreek het met uw buren of tijdens de buurtborrel.


Waterontharder in Stompwijk

In Stompwijk, net als in de rest van Nederland, is kalk in water een veelvoorkomend probleem. Een waterontharder biedt hier de ideale oplossing voor, zowel voor het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten als voor het verbeteren van de algehele waterkwaliteit in huis.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor een waterontharder in Westeinder? Laat uw gegevens achter en sluit u aan bij de groeiende groep bewoners die profiteert van onze aantrekkelijke kortingen. Samen maken we Westeinder niet alleen duurzamer, maar ook comfortabeler

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page