top of page

Nieuwbouw Wonen in 't Lage Moordrecht

Welkom in 't Lage, de nieuwste parel van Moordrecht! Hier vind je de perfecte balans tussen modern wonen en een landelijke charme, omringd door groen en water. In deze nieuwbouwwijk, ontwikkeld door Vink Bouw en vertegenwoordigd door verkoopmakelaar Kolpa Van der Hoek, wacht een unieke woonervaring op je. Ontdek de voordelen van het leven in 't Lage, inclusief waarom dit het ideale moment is om een waterontharder te overwegen voor je nieuwe woning. Lees verder om alles te weten te komen over deze bijzondere woonomgeving.

Ontdek de nieuwbouwwijk Wonen in 't Lage

In het hart van Moordrecht ontstaat een nieuwe visie op wonen: Wonen in 't Lage. Deze nieuwbouwwijk belooft een unieke woonervaring dankzij haar duurzame, landelijke karakter, verrijkt met groen en water. Met een totaal van 85 woningen, variërend in type en grootte, biedt 't Lage iets voor iedereen. Van de 48 koopwoningen, elk met een unieke dorpsuitstraling en moderne faciliteiten, is er gegarandeerd een perfecte match voor uw woonwensen. Deze ontwikkeling wordt mogelijk gemaakt door Vink Bouw, in samenwerking met Kolpa Van der Hoek, de verkoopmakelaar. Elk detail van 't Lage is zorgvuldig overwogen, van de prominente locatie op de voormalige voetbalvelden van VV Moordrecht tot de lintbebouwing langs de Vierde Tochtweg. Dit alles maakt Wonen in 't Lage niet alleen een huis, maar een thuis.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Langer behoud van apparatuur: Nieuwe huizen betekenen nieuwe apparatuur. Een waterontharder helpt deze apparaten langer mee te laten gaan door kalkaanslag te voorkomen.

  2. Efficiëntie in energieverbruik: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot lagere energierekeningen.

  3. Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water voelt beter aan op de huid en is zachter voor kleding tijdens het wassen.

  4. Besparing op zeep en schoonmaakmiddelen: Met zacht water is minder zeep nodig, wat leidt tot besparingen op huishoudelijke uitgaven.

  5. Behoud van de esthetiek van sanitair: Waterontharders helpen kalkvlekken op kranen en douchekoppen te voorkomen, waardoor uw sanitair er langer nieuw uitziet.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoningen

Duurzaamheid is een kernwaarde in 't Lage, waarbij zowel de bouw als het leven in de wijk deze ethos omarmt. Elke woning is ontworpen met oog voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De toevoeging van een waterontharder versterkt deze duurzaamheidsfilosofie. Door de efficiëntie van watergebruik en apparatuur te verbeteren en chemicaliën in schoonmaakproducten te verminderen, draagt een waterontharder bij aan een milieuvriendelijker huishouden.


Collectief Voordeel met de Buren

Wonen in 't Lage biedt niet alleen een geweldige woonervaring, maar ook de mogelijkheid om samen met uw buren te besparen. Door collectief een waterontharder aan te schaffen, kunnen bewoners genieten van aanzienlijke kortingen, oplopend tot €300,-. Bespreek dit voordeel met uw buren, tijdens de buurtborrel of via de wijk-groepsapp, en profiteer samen van deze unieke kans.


Waterontharder in Moordrecht

In Moordrecht, net als in de rest van Nederland, is kalk in water een veelvoorkomend probleem. De oplossing? Een waterontharder. Dit essentiële apparaat is niet alleen een investering in uw huis, maar ook in uw levenskwaliteit. Met zachter water geniet u van een comfortabeler thuis en draagt u bij aan de levensduur van uw apparatuur.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Bent u klaar om deel te nemen aan deze unieke kans? Schrijf u in voor het collectieve voordeel en geniet van grotere kortingen naarmate meer huishoudens zich aansluiten. Uw deelname helpt niet alleen uw portemonnee, maar ook uw gemeenschap.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

Geïnteresseerd

Gekocht

Geplaatst

bottom of page