top of page

Nieuwbouw Zuyderkroon Zevenhuizen

Welkom in Zuyderkroon, de nieuwste toevoeging aan het charmante Zevenhuizen-Zuid. Dit project is een symbiose van landelijk wonen en stedelijke gemakken, gelegen tussen het historische dorp Zevenhuizen en de Knibbelweg. Zuyderkroon belooft een harmonieuze levensstijl waar het moderne leven naadloos aansluit op de natuurlijke omgeving.

Ontdek de nieuwbouwwijk Zuyderkroon

Zuyderkroon is uniek dankzij haar diversiteit aan woningtypes en de gefaseerde ontwikkeling die de wijk geleidelijk vorm geeft. Ontwikkeld door NU Vastgoed en gepresenteerd door verkoopmakelaar Scheele, biedt deze wijk een mix van twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen en levensloopbestendige woningen. Elk met een eigen karakter, versterkt door de dorpse architectuur en groene tuinen. De wijk onderscheidt zich door haar rijke details, variërende metselwerken en kleurrijke gevelstenen, waardoor het een tijdloze charme uitstraalt.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Langere Levensduur van Apparaten: In een nieuwe woning zijn alle apparaten kalkvrij. Het installeren van een waterontharder op dit moment verlengt de levensduur van deze apparaten aanzienlijk.

  2. Energiebesparing: Kalkaanslag kan de efficiëntie van apparaten verminderen. Een waterontharder zorgt voor kalkvrij water, waardoor apparaten efficiënter werken en minder energie verbruiken.

  3. Verbeterde Waterkwaliteit: Zachter water is beter voor de huid en het haar, en het verbetert de smaak van gekookt water en bereid voedsel.

  4. Minder Schoonmaakmiddelen Nodig: Zacht water zorgt voor minder zeepresten en kalkaanslag, waardoor er minder schoonmaakmiddelen nodig zijn.

  5. Duurzaamheid: Door het verminderen van kalkaanslag en het gebruik van schoonmaakmiddelen draagt een waterontharder bij aan een duurzamere levensstijl.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Zuyderkroon is een toonbeeld van duurzaamheid, niet alleen door de bouwmaterialen en energiezuinige ontwerpen, maar ook door de integratie van natuur in de leefomgeving. Een waterontharder sluit hier perfect op aan door zijn bijdrage aan het verminderen van energie- en waterverbruik, en het minimaliseren van chemische schoonmaakmiddelen.


Collectief voordeel met de buren

Voor de bewoners van Zuyderkroon is er een unieke kans om collectief te besparen op de aankoop van een waterontharder. Door samen te werken, kunnen kortingen oplopen tot €300 per huishouden. Deel dit voordeel in de groepsapp van de wijk, met je buren, of tijdens de buurtborrel.


Waterontharder in Zevenhuizen

Zevenhuizen, zoals vele regio's in Nederland, heeft te maken met kalk in het water. De beste manier om hiermee om te gaan en de levensduur van uw apparaten te verlengen, is door het installeren van een waterontharder. Dit geldt des te meer in een nieuwbouwwijk als Zuyderkroon.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het deelnemen aan deze collectieve aanbieding? Laat dan uw gegevens achter. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting voor elk huishouden!

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page