top of page

De Haven Spijkenisse

Welkom in De Haven Spijkenisse, een bruisende nieuwbouwwijk gelegen aan het water, waar historie en moderniteit samenkomen. Ontdek een unieke mix van woningtypes en geniet van het comfort van een energiezuinige en duurzame leefomgeving.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Haven

De Haven Spijkenisse, is een dynamische , duurzame en moderne wijk waar jong en oud zich thuis voelen.  Gelegen aan het water, biedt De Haven Spijkenisse een scala aan woningtypes, van stoere pakhuizen tot statige herenpanden en van dokwoningen tot tweekappers en appartementen. Deze diverse wijk bestaat uit verschillende buurtjes, die in verschillende fasen zijn of worden gebouwd. KLIPPER, FREGAT, SLUIS, BOTTER, VEERKADE en SCHOENER zijn reeds bewoonde buurtjes. REDERIJ, STADHAVEN, VEERKADE en WATERZEIL zijn volop in ontwikkeling. Elk buurtje heeft zijn eigen karakter en charme, maar allemaal bieden ze het comfort en de sfeer van wonen aan het water.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk zoals De Haven Spijkenisse biedt een waterontharder verschillende voordelen die bijdragen aan een comfortabel en zorgeloos leven:

  • Kalkvrije apparaten: Met een waterontharder blijven al je apparaten vrij van kalkaanslag, waardoor ze langer meegaan en beter presteren. Dit betekent minder onderhoud en reparatiekosten op de lange termijn.

  • Zacht water voor de huid: Zacht water is vriendelijker voor de huid en voorkomt droogheid en irritaties na het douchen of handen wassen. Het zorgt voor een zijdezachte en gezonde huid.

  • Besparing op schoonmaakmiddelen: Omdat zacht water geen kalkaanslag achterlaat, heb je minder schoonmaakmiddelen nodig om je huis schoon te houden. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook beter voor het milieu.

  • Energiebesparing: Zacht water verwarmt sneller en efficiënter, wat resulteert in lagere energiekosten voor het verwarmen van water. Dit draagt bij aan een duurzamer en milieuvriendelijker huishouden.

  • Milieuvriendelijk: Door het gebruik van een waterontharder verminder je het gebruik van chemische ontkalkingsmiddelen, wat bijdraagt aan een schonere en duurzamere leefomgeving voor jou en je gezin.

Met al deze voordelen in gedachten, is het aanschaffen van een waterontharder voor je nieuwbouwwoning in De Haven Spijkenisse een verstandige investering voor de toekomst.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Haven Spijkenisse is meer dan alleen een woonwijk; het is een duurzame leefomgeving waarbij respect voor het milieu centraal staat. Door het gebruik van natuurlijke materialen en energiezuinige technologieën, zoals zonnepanelen en warmtepompen, wordt de ecologische impact van de wijk geminimaliseerd. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzame visie door het verminderen van chemisch gebruik en het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten, wat resulteert in minder afval en een lagere ecologische voetafdruk.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van De Haven Spijkenisse kun je profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Het voordeel is zowel voor de nieuwe buurtjes met hun toekomstige bewoners als voor de buurtjes die in aanbouw zijn. Hoe meer mensen zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de kans dat de kortingen oplopen tot wel €300,- korting per huishouden. Deel deze mogelijkheid met je medebewoners via de groepsapp van de wijk of tijdens gezellige buurtbijeenkomsten, en geniet samen van de voordelen van zacht water.

 

Waterontharder in Spijkenisse

Spijkenisse, net als vele andere regio's in Nederland, heeft te maken met kalkrijk water. Een waterontharder is daarom een verstandige keuze voor huishoudens in deze regio. Door kalkaanslag te verminderen, zorgt een waterontharder niet alleen voor een langere levensduur van je apparaten, maar ook voor een merkbare verbetering van de waterkwaliteit in je woning.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder in De Haven Spijkenisse? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden zal zijn.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

20

Geïnteresseerd

10

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page