top of page

Nieuwbouw Amstelwijck Park Dordrecht

Amstelwijck Park in Dordrecht is een verademing voor wie droomt van wonen in een groene oase. Deze nieuwe wijk, ontstaan op het voormalige terrein van het Refaja Ziekenhuis, wordt getransformeerd door ABB Bouwgroep tot een prachtige, groene woonwijk. Het project strekt zich uit over ongeveer 6,5 hectare en biedt een gevarieerd aanbod van woningen, waaronder vrijstaande villa’s, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Dit alles in een setting die natuur, rust en recreatie ademt.

Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

In Amstelwijck Park is duurzaamheid geen bijzaak, maar een hoofdthema. Elke woning is ontworpen met energiezuinigheid in gedachten, wat resulteert in een comfortabele en milieuvriendelijke leefomgeving. Van de groene parkjes tot de waterdoorlatende bestrating, elke aspect van de wijk draagt bij aan een duurzame toekomst.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

Natuurlijk! Het installeren van een waterontharder in een nieuwbouwwoning, zoals die in Amstelwijck Park, biedt diverse voordelen die zowel de kwaliteit van leven als de duurzaamheid van het huis ten goede komen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Langere Levensduur van Huishoudelijke Apparaten

  • Kalkvrij: Hard water bevat hoge niveaus van mineralen zoals calcium en magnesium, die zich kunnen ophopen in huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en waterkokers. Dit leidt tot snellere slijtage. Een waterontharder verwijdert deze mineralen, waardoor de apparaten langer meegaan.

  • Efficiëntie: Apparaten werken efficiënter zonder de belemmering van kalkaanslag, wat resulteert in energiebesparing en kostenvermindering.

2. Verbeterde Waterkwaliteit

  • Zachter Water: Zachter water is beter voor de huid en het haar. Mensen met huidaandoeningen zoals eczeem kunnen minder irritatie ervaren met zacht water.

  • Smaak: De smaak van gekookt water en bereide voedingsmiddelen kan verbeteren zonder de harde mineralen.

3. Minder Schoonmaakwerk

  • Geen Kalkaanslag: Minder kalkaanslag betekent minder tijd besteed aan het schoonmaken van badkamers en keukens.

  • Glanzender Oppervlakken: Glazen, bestek en sanitair blijven vrij van kalkvlekken, wat zorgt voor een schitterender en schoner uiterlijk.

4. Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

  • Minder Zeep en Schoonmaakmiddelen: Zachter water vereist minder zeep en schoonmaakmiddelen, wat leidt tot minder chemische afvoer en een kleinere ecologische voetafdruk.

  • Energiebesparing: Apparaten zoals boilers werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat resulteert in energiebesparing.

5. Kostenbesparing op Lange Termijn

  • Hoewel de initiële kosten voor een waterontharder een investering zijn, bespaart men op lange termijn op onderhouds-, energie- en vervangingskosten van apparaten, evenals op de aankoop van schoonmaak- en zeepproducten.

Conclusie

Een waterontharder in een nieuwbouwwoning in Amstelwijck Park is dus niet alleen een investering in de woning zelf, maar ook in de gezondheid, het comfort en het milieu. Door deel te nemen aan een collectieve aankoop, kunnen bewoners genieten van al deze voordelen met extra besparingen en gemak.


Collectief Voordeel met de Buren

In Amstelwijck Park is het mogelijk om als bewonerscollectief te profiteren van een aantrekkelijke aanbieding voor waterontharders. Dit collectieve voordeel maakt het niet alleen voordeliger, maar ook gemakkelijker om de overstap te maken naar zachter en kalkvrij water.


Waterontharder in Dordrecht

Het installeren van een waterontharder in uw woning in Amstelwijck Park is een investering in comfort en duurzaamheid. Het zachte water zorgt voor een langere levensduur van apparaten, minder schoonmaakwerk en een aangenamer binnenklimaat.

In Amstelwijck Park wacht een toekomst waarin groen en comfort hand in hand gaan. Met de toevoeging van een waterontharder wordt deze ervaring alleen maar verrijkt. Welkom in Amstelwijck Park, de groene parel van Dordrecht, waar natuur, duurzaamheid en modern wooncomfort samenkomen!

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

8

Geïnteresseerd

1

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page