top of page

Nieuwbouw BijVianen in Utrecht

Welkom in de nieuwste toevoeging aan het pittoreske landschap van Hagestein, vlakbij Vianen: het nieuwbouwproject BijVianen. Dit project belooft een thuis te bieden waar de moderne gemakken van het leven hand in hand gaan met een diep respect voor natuur en duurzaamheid. Met een divers aanbod van woningen, ingedeeld in verschillende fases, biedt BijVianen voor elk wat wils, van jonge gezinnen tot senioren.

Ontdek de nieuwbouwwijk BijVianen

De nieuwbouwwijk BijVianen, ontwikkeld door Jansen bouwontwikkeling en aangeboden door verkoopmakelaar Goed in wonen, onderscheidt zich door zijn unieke ligging en diversiteit. Het project, gelegen in Hoef en Haag, een dorp dat sinds 2016 bestaat, biedt een variatie aan woningtypes: van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen. Het dorp is opgedeeld in drie karaktervolle wijken - Het Dorpshart, Het Lint, en De Erven - elk met een eigen identiteit, maar allemaal omgeven door groen en water. De aanwezigheid van diverse duurzame technieken in elke woning garandeert een toekomstbestendig thuis.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

Een waterontharder in uw nieuwe woning in BijVianen biedt tal van voordelen:

  • Bescherming van huishoudelijke apparaten: Door kalkvrij water te gebruiken, verleng je de levensduur van apparaten zoals koffiezetapparaten, wasmachines en vaatwassers.

  • Minder schoonmaaktijd en -kosten: Kalkaanslag op kranen, douchekoppen en tegels behoort tot het verleden, wat resulteert in minder schoonmaakwerk en besparing op schoonmaakmiddelen.

  • Zachter voor huid en haar: Kalkvrij water zorgt voor een zachtere huid en glanzender haar door de afwezigheid van kalkdeeltjes in het water.

  • Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot een lagere energierekening.

  • Duurzaamheid: Minder gebruik van schoonmaakmiddelen en een lagere energieverbruik dragen bij aan een beter milieu.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

Het nieuwbouwproject BijVianen zet sterk in op duurzaamheid, met woningen die voldoen aan de laatste energienormen, uitgerust met bodemwarmtepompen, zonnepanelen en uitstekende isolatie. Een waterontharder draagt hier verder aan bij door het verminderen van het energieverbruik en de chemische schoonmaakmiddelen, wat perfect aansluit bij de duurzaamheidsambities van de wijk.


Collectief Voordeel met de Buren

Als bewoner van BijVianen kunt u profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Door als buurt gezamenlijk op te treden, kunnen kortingen oplopen tot wel €300,-. Deel de mogelijkheid in de groepsapp van de wijk of tijdens de buurtborrel en ontdek hoe voordelig een gezamenlijke aankoop kan zijn.


Waterontharder in Hagestein

Kalk in het water is een bekend fenomeen in Nederland, en de regio Hagestein vormt daarop geen uitzondering. Een waterontharder biedt de oplossing voor dit probleem, door het water in uw woning zacht en kalkvrij te maken. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamer thuis maar draagt ook bij aan de levensduur van uw apparaten en het algehele wooncomfort.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor een waterontharder in BijVianen? Laat uw gegevens achter om deel te nemen aan deze unieke aanbieding. Samen zorgen we voor een zachter, duurzamer en comfortabeler thuis in deze prachtige nieuwe wijk.

BijVianen is meer dan gewoon wonen; het is een levensstijl die comfort, duurzaamheid en gemeenschapszin combineert. Met de toevoeging van een waterontharder in uw nieuwe thuis, verhoogt u niet alleen uw wooncomfort maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. Welkom thuis, bij Vianen in Hagestein.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page