top of page

Nieuwbouw De Nieuwe Tuin ’s-Gravenzande

Welkom in "De Nieuwe Tuin" - een uniek nieuwbouwproject dat groen wonen naar een hoger niveau tilt. Dit project, gerealiseerd aan de rand van Naaldwijk en ’s-Gravenzande, transformeert een voormalig kassengebied in een levendige, groene woonomgeving. Met een mix van beneden- en bovenwoningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, biedt De Nieuwe Tuin een diversiteit aan woongelegenheden. Ontwikkeld door Weboma en verkocht door makelaar Helmheus, belooft dit project een samensmelting van comfort, ruimte en duurzaamheid.

Ontdek de Nieuwbouwwijk De Nieuwe Tuin

De Nieuwe Tuin, een project ontwikkeld door Weboma, onderscheidt zich door zijn groene karakter en uitstekende bereikbaarheid. Dit is meer dan alleen een woonwijk; het is een ervaring van gemeenschap en natuur, waar gezinnen kunnen groeien en bloeien in een harmonieuze omgeving. Met een divers aanbod van woningen, deskundig gepresenteerd door verkoopmakelaar Helmheus, biedt De Nieuwe Tuin een perfecte balans tussen stadscomfort en landelijke rust. Hier, nabij scholen, winkels en natuurlijke schoonheid zoals het Staelduinse Bos, vindt u een levendige gemeenschap die wacht om ontdekt te worden.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

Een waterontharder in uw nieuwbouwwoning in De Nieuwe Tuin biedt talrijke voordelen:

  1. Langere Levensduur van Apparaten: Met een waterontharder voorkomt u kalkaanslag, waardoor uw huishoudelijke apparaten langer meegaan.

  2. Verbeterde Waterkwaliteit: Geniet van zachter water dat zachter is voor uw huid en haar.

  3. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot lagere energiekosten.

  4. Minder Schoonmaakmiddelen Nodig: Zachter water betekent minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig.

  5. Bescherming van Nieuwe Installaties: In een nieuwbouwwoning beschermt u uw nieuwe installaties vanaf dag één.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

De Nieuwe Tuin is niet alleen een visueel groene wijk, maar ook duurzaam in energiegebruik. De integratie van een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door het verminderen van energieverbruik en het gebruik van schoonmaakmiddelen.


Collectief Voordeel met de Buren

Door samen met uw buren in De Nieuwe Tuin te kiezen voor een waterontharder, profiteert u van collectieve kortingen die kunnen oplopen tot €300,-. Deel deze informatie in de buurtgroepsapp of tijdens buurtbijeenkomsten om dit voordeel te maximaliseren.


Waterontharder in ’s-Gravenzande

In ’s-Gravenzande, net als in de rest van Nederland, is kalk in water een bekend probleem. Een waterontharder is de optimale oplossing om dit probleem aan te pakken, waardoor u geniet van betere waterkwaliteit in uw hele huis.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Bent u geïnteresseerd in de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting voor elk huishouden in De Nieuwe Tuin.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page