top of page

Waterontharder
Pijnacker

Woont u in regio Pijnacker en bent u op zoek naar een waterontharder? Daar helpen wij u als lokale ondernemer uit Berkel en Rodenrijs (onder de rook van Pijnacker) u graag bij!

In Pijnacker is het water tamelijk hard. Kraanwater in deze buurt bevat best veel kalk. Dit kunt u zelf ook hebben gemerkt. Bijvoorbeeld aan kalkaanslag op het koffiezetapparaat, kringen in de binnenrand van uw drinkglas nadat deze uit de wasmachine komt of bijvoorbeeld een droge huid na het douchen. Allemaal tekenen van hard water.

730_720x480_fb73ad14-1261-4901-87e5-60f98e90f6af_1024x1024.jpg

Waarom kiest u voor Z8-Water?

✅ Gevestigd in Berkel en Rodenrijs, direct naast Pijnacker;

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

In welke regio's in Pijnacker zijn wij werkzaam?

Binnen gemeente Pijnacker zijn wij actief in iedere regio/gebied (Noord/Zuid/Oost/West).

Het maakt voor ons dus niet uit of u woont in de omgeving van bijvoorbeeld het Centrum, Dorp, Het Koningshof, Klapwijk, Tolhek, Keijzershof, de Zuidpolder, Boezem, Noordpolder, De Venen of juist in 's-Gravenhout. Ook de woonwijken in de gebieden van Craeyenburch, Oostambacht, Delfgauw, Emerald en Ruyven tellen natuurlijk mee.

Staat uw woonwijk of gebied er niet tussen? Geen probleem! Als u uit de omgeving van Pijnacker komt, is het mogelijk om bij u thuis door ons als lokale installateur een waterontharder te laten plaatsen.

Waarom een waterontharder in Pijnacker?

Veel van onze klanten in de omgeving van Pijnacker kiezen voor een waterontharder van Z8-Water, omdat dit ons vaste werkgebied is. Men hoort bijvoorbeeld via een vriend tijdens de wekelijkse stapavond in Guyter of de Drie Heeren, collega op het werk, buurman/buurvrouw uit de straat of familielid uit de wijk over ons.

 

Zo bestaat er zelfs een kans dat uw buren of iemand uit de straat zacht water van Z8-Water ervaart. Met wekelijks meerdere installaties om Pijnacker of directe omgeving, is dit zeker een mogelijkheid.

Daarnaast geven onze klanten uit Pijnacker aan te kiezen voor een waterontharder vanwege de grote hoeveelheid kalkaanslag welke zij ervaren. Én dat is niet vreemd.

In Pijnacker ligt de waterhardheid van het water tussen de 4.98 dH en 9,41 dH (Duitse Hardheid). In sommige gedeeltes van Pijnacker (voornamelijk aan de kant van Nootdorp), is de waterhardheid zelfs 11.7 dH!

Bij een gemiddeld waterverbruik van 150 m3 (kubieke meter) water per jaar in combinatie met deze hardheid van het water stroomt er jaarlijks met het grootste gemak toch zo'n 17 tot 24 kilo kalk door uw leidingen.

Misschien heeft u dit wel gemerkt. Bijvoorbeeld de kalkaanslag in uw natuurstenen douche of de kalkaanslag aan de douchekop. Onze waterontharders bieden uitkomst.

cropped-Landrijk-ABB-Ackerswoude-Pijnacker-3116-webversie-scaled-1_1_1024x1024.webp

Waterontharder kopen in Pijnacker?

Met zo’n enorme hoeveelheid kalk is het ervaren van kalkoverlast dan ook vrijwel onvermijdelijk als u woont in Pijnacker. Een waterontharder is dan een logische keuze.

Bent u woonachtig in Pijnacker en bent u op zoek naar een waterontharder? Dan helpen wij u graag verder als lokaal specialist uit Berkel en Rodenrijs.

U kunt een waterontharder direct online bestellen óf u kunt één van onze specialisten vrijblijvend en geheel gratis aan huis ontvangen. Wij komen dan op bezoek voor een adviesgesprek bij u aan huis.

Onze specialist beantwoordt gedurende dit korte waterontharder advies bezoek graag al uw vragen en kijkt of het plaatsen van een waterontharder mogelijk is.

Aangezien wij zelf onder de rook van Pijnacker zijn gevestigd, komen we met het grootste genoegen graag bij u langs. Als buren van elkaar doen we dat maar al te graag!

Wanneer mogen wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om u van waterontharder advies te voorzien? Plan via de kalender hieronder geheel vrijblijvend een afspraak in.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page