top of page

Vacature
Commercieel binnendienst medewerker 
€2000 - 2800 per maand     obv. voltijd

Wie is Z8-Water?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding is Z8-water een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor zowel particulier en zakelijk gebruik.

 

Wij zijn een krachtig, ondernemend en energiek team wat op dit moment bestaat uit 12 mensen. Dag in dag uit, zetten wij ons als hecht team in voor een goed verkooptraject, vakkundige installaties en een correcte nazorg en afhandeling. Eerlijkheid, aanpakken, verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis gezelligheid staan bij ons voorop. 

 

Bij ons werk je in een dynamische omgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Geen dag is hetzelfde.

Wat doe je als Commercieel binnendienst medewerker bij Z8-Water?

Als medewerker binnendienst heb je een vrij breed en uiteenlopend scala aan werkzaamheden. Zo heb je een belangrijke functie binnen Z8-Water. Je vormt de schakel tussen je collega’s op kantoor, onze adviseur in de buitendienst en de klant.

 

Goed kunnen communiceren is daarbij van groot belang. De nadruk in deze functie ligt op het klantcontact en (commercieel) administratieve taken. Je hebt als commercieel medewerker binnendienst continu contact met klanten. Je bent voor hen het aanspreekpunt via de telefoon of via de e-mail.

Dit is een heel breed onderdeel van de functie. Laat je niet beperken tot de dingen die je dagelijks doet. Denk je meer verkopen te kunnen genereren uit bijvoorbeeld deelname in groepen op Facebook (Lansingerland Marktplaats o.i.d.), maak hier dan een voorstel van om aan ons voor te leggen, zodat we met elkaar kunnen kijken of dit past in de marketingstrategie.

Wat bieden wij jou?

  • 40 uur per week;

  • Een salarisindicatie tussen de €2000 en €2800 op basis van 40 uur;

  • Een laptop van de zaak;

  • Reiskostenvergoeding;

  • Een jong ondernemend en gezellig team;

  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;

  • Doorgroeimogelijkheden;

  • Een tijdelijke contract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Kantoor Z8-Water-min.jpg

Interesse?

Ben jij de enthousiaste en gedreven kandidaat die wij zoeken? Vul dat je gegevens hieronder in of mail naar robert@z8-water.nl.

Openstaande vacatures

bottom of page